HOW TO PREORDER GATOTKACA

Since there’s a high demand on earlier numbered figurines (most of it from our close friends, which of course give us great support as well as headache lol), we’ll be providing an equal chance for everyone to obtain them. There are 30 Gatotkaca figurines available for preorder.

So here’s the method:

1. There will only be 30 Gatotkaca figurines available for preorder @ IDR 350.000 (numbered from 001 – 030)
2. Preorder session will start on March 1, 2010 at 10.00 WIB (Indonesian Time)
3. All you got to do is post a comment/ reply to ‘PREORDER GATOTKACA’ at http://www.proxyfigures.com
4. You will get your order number according to your reply position (e.q the first poster will get no.001 etc)
5. Preorder session will end once the replies has reached 50, or on March 3, 2010 at 10.00 WIB (Indonesian Time)
6. Poster no.031 – 050 will go into the waiting list
7. Every post entitled only for 1 gatotkaca figurine
8. Poster no.001 – 030 must confirm their payment before March 5, 2010 at 10.00 WIB (Indonesian Time). Otherwise their order will be given to those in waiting list accordingly.

how to preorder Gatotkaca

So, don’t miss your chances… and be ready in front of your computer on March 1st, 2010 :D

About these ads

12 responses to “HOW TO PREORDER GATOTKACA

  1. Satu! tolong email detilnya yah om… (acc bca dll nya)
    oh iya saya juga udah reply sih tadi di FB, cuma pas dibaca lagi… kudu reply disini :D

    makasih….

  2. hallo…!!!

    saya mau order 1 unit dunk….
    emailin acc nya yaa BCA/ Mandiri…..

    Thanksss

    congrats buat launchingnya dan success

  3. Ok ok….senin kan jam 10…asik….!!!!

  4. Keren nih, mari kita cintai budaya Indonesia hehe

  5. gue tertarik man..syaratnya gimana?berwarna kan,bukan abu2 aja.

    kalo ada nomer kalo bisa gue pilih no 7..and perlu dp?sorry buat awalnya..kalo bisa ngga usa dp,tapi gue pasti ambil..gue pernah order action figure gatotkaca diminta DP,untung gue kaga DP..ampe sekarang uda 1 tahun lebih ngga ada kabar..

    hub gue di 0816.19.48160

  6. Pingback: Gatotkaca by Proxy Figures « Atom Plastic

  7. I really want to order one!! Please let me know how to get a figure of Gatotkaca!!

  8. Congrats on the release … keep up the good fight –
    GATOTKACA !

  9. I want one let me know how to get it!!

  10. Pesan 1 gatotkaca figurine

    Mhn info pembayarannya ya

    • Hi Berry,

      Terima kasih sudah memesan figurine Gatotkaca, Untuk konfirmasi terakhir, silahkan transfer IDR 400.000 ke rekening BCA no. 274.12258.69 a/n Sigit Prakosa Yuwono dan emailkan bukti pembayarannya ke proxyfigures@yahoo.com

      Kamu tinggal di mana? Figurine Gatotkaca akan kami kirim dengan Tiki ONS ke alamat kamu ( belum termasuk ongkir)

      Terima kasih atas dukungan kamu, nantikan line up figurine kami selanjutnya :)

      proxyfigures adalah Sigit (0816.1332772) dan Surya (0816.1112124)

  11. Mau dong…email rek BCA nya dong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s